Blog

Je bent zwanger wees er trots op!

Jij bent zwanger en dat mag je best laten zien toch? Waarom zou je dan in soepjurken gaan lopen of in een oude slobberbroek? De jaren 60 zijn toch echt voorbij!!! Je kunt er als je zwanger bent toch ook nog leuk, hip en sexy uit zien? Als je de juiste kleding koopt...

read more

Pas op met wat je zegt… tegen een zwangere dame!!

Ik moet het even kwijt. Waarom denken mensen dat ze alles tegen je mogen zeggen als je zwanger bent? De hormonen gieren door je lijf en daar komt nog eens bij dat, doordat je lijf wat aan het veranderen is, je best wel eens wat onzeker kan zijn. Opmerkingen als: * wat...

read more

Borsten, Borstvoeding, BH’s Groot, Groter, Grootst

Niet alleen mijn buik groeit maar mijn borsten ook. Daar waar ik altijd heel naïef dacht: "dat zal wel meevallen, dat je borsten groter worden" nou niet dus! Ongelofelijk wat zijn ze gevoelig!!. En voor de vrouwen die ook zwanger zijn die herkennen vast ook wel de...

read more

Rokjes dag (help plakbenen) by Jolanda

Rokjesdag (zonder plakbenen)!! Zomertijd, tijd voor een heerlijk luchtig jurkje of rokje. Tja dat is dan wel zo denk ik, maar die eeuwige plak billen die maken het minder luchtig en fijn. Ik heb best wel billen, maar vriendinnen van mij die gewoon dunne benen hebben...

read more

I feel like a Queen Mum.. Ervaring van Jolanda

Zestien weken zwanger en al vanaf week zes mijn "gewone" broeken niet meer aan. Het zat gewoon niet lekker meer. Voorzichtig ging ik op zoek naar positiekleding, eerst een broek online besteld één die niet zo duur was, want ja ik dacht eerst maar eens zien hoe dat...

read more

Voorstel rondje Jolanda, Zwanger & Blogster

Hallo allemaal, Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Jolanda en ik ben nu bijna 17 weken zwanger van ons eerste kindje. Ik ben nu 40 jaar oud en geboren en getogen Heerenveense. Ik woon samen met mijn vriend en twee katten. Sporten, lezen en lekker eten zijn mijn...

read more

Voorstel rondje Harma de Jong

Hallo allemaal, mijn naam is Harma de Jong - Tiggelaar. 51 jaar, geboren in Leeuwarden, getrouwd, 2 kids en een hond... Ik ben ooit begonnen met werken in de horeca en door avondstudies beland in de verzekeringen. Ik heb bij grote verzekeraars gewerkt en daarna jaren...

read more
Deel deze pagina
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief