Niet alleen mijn buik groeit maar mijn borsten ook. Daar waar ik altijd heel naïef dacht: “dat zal wel meevallen, dat je borsten groter worden” nou niet dus!
Ongelofelijk wat zijn ze gevoelig!!. En voor de vrouwen die ook zwanger zijn die herkennen vast ook wel de zwangerschapskwaal: Jeukende tepels
Zo niet fijn….. Maar daar heb ik Bepanthen voor en dat werkt heel goed.
Maar ja een oplossing voor de jeuk was één ding, nu nog een bh die goed zit.
Dus ik ben naar Zei gegaan om hulp. Ik zei tegen Harma heb je ook bh’s en weet jij wat ik moet hebben zodat ik me weer prettig voel in mijn bh. Eén die niet knelt, maar wel steun geeft. Gelukkig hebben ze ook bh’s.
De bh’s sluiten mooi om de borsten heen. En ze zijn voorgevormt. Dus je ziet geen tepels door je shirtjes heen.
Ik heb onderstaande twee zwangerschaps en voedings BH’s gepast. En voor nu eerst de zwarte bh van Noppies gekocht. Het is een voedings- bh en Harma heeft me laten zien dat mijn borsten nog ruimte over hebben om te groeien. En dat is wel fijn, al moet ik eerlijk bekennen dat het voor mij zo goed is, groter hoeft echt niet.
Wel grappig dat het weer het merk Noppies is wat ik aantrek en waarvan ik gelijk het comfort weer ervaar. Net als bij het broekje voor onder een jurkje of rokje van het merk Noppies. Je voelt gewoon dat ze nagedacht hebben over comfort. En dat is als je zwanger bent wel heel fijn. Kleding wat comfortabel zit naast alle ongemakken die je tijdens je zwangerschap kan ervaren.
Ik ben heel benieuwd naar jullie tips en ervaringen. Deel ze met me in een reactie onder dit bericht. (Ik ben geen model) foto’s zijn met liefde door mijn zusje genomen)