Jij bent zwanger en dat mag je best laten zien toch? Waarom zou je dan in soepjurken gaan lopen of in een oude slobberbroek?
De jaren 60 zijn toch echt voorbij!!!

Je kunt er als je zwanger bent toch ook nog leuk, hip en sexy uit zien?
Als je de juiste kleding koopt zit dat net zo comfortabel als je oude slobberbroek.

Zo kreeg ik onlangs via via een link waarin er een uitzending op TV was van een BN’er die komt met het advies om geen positiekleding te kopen.
Omdat dit volgens haar “zonde is van je geld. Omdat het er vreselijk uit zou zien en jij je eigen kleding prima kunt dragen met een elastiekje in de gulp. Want ja.. zoveel groei je toch niet.. ??. Of je trekt de outfit van je man aan ??.

Uhhh en de hele dag zeker met je gulp open lopen en voor joker staan whaattt..!!!.

Deze BN’er heeft haar eigen kledinglijn en haar broeken kosten gemiddeld € 160,00 of meer.
Tja wat is er dan duur en wat is je motivatie hierachter?.
Een broek bij haar kopen voor meer dan €140 euro die niet lekker zit omdat je zwangere buik er niet meer in past of een positiebroek van een goed merk welke een stuk minder kost en die je na je zwangerschap ook nog een poos kan dragen?.

Een jeans voor zwanger vrouwen is net zo tijdloos als een “gewone” jeans.
Deze BN’er heeft maatje ienie minie en schopt met deze uitspraak iedere zwangere vrouw die een maat heeft boven de XXS, er wel goed bij wil lopen en het vertikt om in haar man’s vormloze shirt naar haar werk wil gaan in de hoek.

JE MAG TOCH TROTS ZIJN OP JE ZWANGERE BUIK?? Of moet jij je schamen of zo… hier werden wij zo kwaad over.

Dan is er ook nog een BN’er die het dragen van 5 maten te grote oma slips promoot voor zwanger vrouwen?. Why?!
Er is voor zwangere vrouwen genoeg lingerie te koop. Kijk maar eens naar de lingerie van het merk @NoppiesNL. Waarom zou je dan in een grote oma slip gaan lopen? Lijkt me niet zo goed voor je seksleven….

Als je niet zwanger bent koop je ook kleding waar jij je lekker in voelt en sexy, dus waarom zou je dan nu ineens in T-shirtjes gaan lopen die niet meer passen, in broeken die je niet meer dicht krijgt, waardoor je de hele dag met je gulp open loopt, of over straat gaan in de slobberbroek waar je normaal in op de bank hangt.

In het begin van je zwanger kan je, als je nog maar een inimini buikje hebt, vast nog wel je spijkerbroek aan, maar op een gegeven moment zit dit niet lekker meer.
Net als je shirtjes die zullen in het begin ook zeker nog wel passen, maar als de buik niet meer in je “gewone” jeans past dan past het shirtje wat je altijd droeg waarschijnlijk ook niet meer.

En zeg nou zelf er is toch niets mis mee met je zwangere buik, want je draagt immers een prachtig wondertje in deze buik.

Bijna elke vrouw koopt elk seizoen wel nieuwe kleren. Waarom zou je dan als je zwanger bent niet ook nieuwe kleding kopen? Ben je dan ineens minder waard of hoef je er dan niet leuk uit te zien…
Tegenwoordig heb je heel veel hippe zwangerschapskleding, Ik heb heel veel mooie artikelen gezien van @QueenMum Noppies, Romy Love2wait en Supermom
Natuurlijk is lang niet alles mijn smaak maar elke smaak wordt zwanger toch.
Wel heb ik gezien dat al deze kleding er hip, vrouwelijk, comfortabel en vlot uitziet.
Het voordeel van deze kleding is dat het comfortabel is en dat het rekening houdt met je groeiende buik. Na je zwangerschap kan je deze kleding ook nog gewoon dragen, zonder dat iemand er meteen het etiketje zwangerschapskleding op plakt.

De tijd van de tenten en de kleding met beertjes op je buik is nu toch echt wel voorbij. Maar deze BN’ers sturen ons met hun advies terug naar de jaren 60...

Dus dames, ik gun het mijzelf wel om je in deze mooie, maar vooral ook onzekere periode vol gierende hormonen, er toch mooi uit te zien mij comfortabel te voelen.
Ik show wel mijn buik in kleding die er voor gemaakt is. Ik ben wel trots op het wondertje wat ik in mijn buik draag.
Ik hoor graag jullie mening over dit onderwerp in een reactie hieronder.

Ozo liefs Jolanda