Komend weekend 22 & 23 maart 2019 staan wij van Z.E.I. Lifestyle uit Heerenveen natuurlijk ook weer op de 9 maanden tot Dreumes beurs in Leeuwarden

We hebben een mooie grote stand gelijk bij de ingang van de beurs.
Op de stand willen we jullie graag de nieuwste zomer collecties zwangerschapskleding, positiekleding en voedingskleding laten zien.
Ook zullen wij de voorjaarscollectie van Bess Newborn presenteren, de prachtige kettingen van Proud-Mama, de bijtringen en speenkoorden van Chewies & More en de heerlijke 0.0 % Alcohol Wijnen & Bubbels van Vendome… EN ALLES MET EEN LEUKE BEURSKORTING
(welke natuurlijk ook in de winkel geldt)

Ook wij doen mee met de Goodiebags en hebben weer leuke items voor je ♥…
We zien je dus graag bij ons op de stand..
Tot vrijdag of Zaterdag

Harma, Aggie & Martine

BEURS INFORMATIE
Vrijdag 22-03-2019 van 18:30 uur tot 21:30 uur
Zaterdag 23-03-2019 van 10:00 tot 15:30 uur.
WTC te Leeuwarden
Entree: 3,50 euro p.p. – Contant te voldoen

Het is echt waar! In het noorden van ons land vindt je de 9 maanden tot dreumes beurs Friesland! Dit jaar speciaal voor jullie wordt de beurs groter en veel leuker opgezet.
De 9 maanden tot dreumes beurs Friesland is the place to be als je zwanger bent of net een kindje hebt gekregen. Je waant je in een walhalla aan producten en informatie voor jullie (aanstaande) kindje.
Laat je informeren en inspireren.
Op de beursvloer vindt je de laatste trends voor de (aanstaande) ouder en jullie gezin. En natuurlijk vind je er de must haves die je echt niet wilt missen.
Er zijn een tal van professionals aanwezig die jou graag informeren over de verzorging, cursussen, voeding, kinderopvang voor jullie gezin in spé.

De eerste 75 bezoekers* op vrijdag avond 22 & zaterdag 23 maart ontvangen van ons een goodiebag. Op vertoon van deze goodiebag en de bijbehorende stempelkaart krijg jij bij verschillende bedrijven een leuk presentje! De bedrijven staan gepubliceerd op onze stempelkaart.

Is het wat druk bij de stand, dan vragen wij je op een later moment nogmaals langs de stand te lopen.

Met een goodiebag ben je interactief bezig. Je komt langs verschillende bedrijven die zich graag aan jou voorstellen. Allen hebben zij speciaal voor jou een leuk presentje mee genomen.

* Bezoekers – 1 goodiebag per gezin – en worden alleen aan de (aanstaande ) moeders gegeven.

Op vrijdag en Zaterdag zijn er veel leuke workshops en shows… Voor alle informatie kun je natuurlijk ook terecht op de site van Zwanger en Kidz.. de organisator van deze beurs