Hallo allemaal.

Mijn naam is Aggie Altena, ik ben getrouwd met Hennie en we hebben 3 kinderen, 3 jongens, en we wonen in Leeuwarden.

Op mijn 18de ben ik verhuisd van mijn geboorteplaats Blauwhuis, naar Leeuwarden en gaan werken als receptioniste op de röntgenafdeling in het toenmalige Diaconessenhuis. Na 2 jaar en een avondstudie doktersassistente, ben ik gaan werken op de polikliniek Plastische Chirurgie , eerst als secretaresse en daarna bijna 20 jaar als doktersassistente. Ontzettend leuk, betrokken, dankbaar werk  met fijne collega’s en heel veel geleerd.

In 2000 kwamen Harma en Mark  naast ons wonen, dat was toentertijd in het dorpje Baard en doordat onze jongens graag met elkaar speelden kwamen we  steeds vaker bij elkaar over de vloer en zo begon onze vriendschap. Tijdens Harma haar zwangerschap  kwamen we erachter dat er weinig positiekleding in het Noorden te verkrijgen was. Dus toen Harma vroeg of ik samen met haar een winkel wilde beginnen met zwangerschapskleding, hoefde ik daar niet heel lang over na te denken en zijn we in 2005 maar “gewoon” gestart .  Eerst deed ik dat nog in combinatie met mijn werk in het toen intussen MCL, maar sinds 2007 volledig bij Z.E.I. Lifestyle.

Mijn hobby’s  zijn :
natuurlijk zo vaak mogelijk tijd doorbrengen bij de jongens. De oudste Gerrit woont in Amsterdam en onze middelste Menno, woont sinds kort weer even thuis , na een verblijf van een jaar in Nicaragua. De jongste Hidde, woont nog thuis maar die is ook al  op zoek naar eigen  woonruimte.
Verder mag ik graag in de tuin werken, shoppen, films kijken , gezellig uit eten of samen koken, fietsen en met een boek in de tuin relaxen.. En ik ben gek op een heerlijk bakje koffie….

en.