Hallo allemaal, mijn naam is Harma de Jong – Tiggelaar. 51 jaar, geboren in Leeuwarden, getrouwd, 2 kids en een hond…
Ik ben ooit begonnen met werken in de horeca en door avondstudies beland in de verzekeringen. Ik heb bij grote verzekeraars gewerkt en daarna jaren in de buitendienst gezeten. Door verdere avondopleidingen ben ik terecht gekomen in de juridische kant van de verzekeringen en daarna in de financiële wereld van het bankwezen. Ik vond het allemaal fantastische banen en heb bij elke functie mijn kennis optimaal verdiept en verbreedt.
Toen werd ik zwanger van Jasmijn, wat een mega ommekeer in mijn leven was want mijn zoon Mark was al tien jaar oud

En zo begon het avontuur..
Toen ik zwanger was van Jasmijn had ik een goede functie, waarin ik goed gekleed voor de dag moest komen. Ik kwam tot de ontdekking dat er niks was veranderd in de zwangerschapskleding sinds mijn eerste zwangerschap.
Als je zwanger was kon je haast geen fatsoenlijke outfits krijgen, en al helemaal niet in Noord-Nederland. Dus reisde ik af naar Amsterdam en Antwerpen voor mijn zakelijke kleding.
De kleding die ik hier wel kon krijgen werkte wel erg goed op de lachspieren van Aggie. Kreeg regelmatig van haar te horen “staat best wel leuk hoor!!”
Dus het werd hoog tijd om de zwangere vrouw de mogelijkheid te geven om tijdens een prachtige periode, die je waarschijnlijk als je geluk hebt twee of drie keer mag meemaken, goed gekleed voor de dag te komen’
Dus na de bevalling van Jasmijn het plan opgepakt om een winkel te beginnen in zwangerschapsmode. Een hele onderneming maar samen met Aggie toch de grote stap gezet en zie hier.

Z.E.I. Lifestyle bestaat nu 13 Jaar geleden. In het begin was het een mix winkel van Zwangerschapskleding en Interieur (Z.E.I.) maar nu al lang niet meer.
Het interieur is eruit en de zwangerschapskleding collectie is uitgebreid met fantastische (niet zwangerschap) merken die ideaal zijn voor Tijdens en Na je zwangerschap.
Ook zijn wij ons steeds meer gaan specialiseren in Fashion welke je pluspunten benadrukken en andere minder fijne punten verbergt, super gave kleding uitermate geschikt als je net bent bevallen en nog niet alle rondingen weer strak hebt maar bijvoorbeeld ook perfect voor vrouwen die last hebben van hun buik door bijv. ziekte van Crohn of andere aandoeningen.
MAAR HET HOEFT NIET, de kleding past iedereen en het zit gewoon heerlijk… Super mooi aangesloten maar zeer rekbaar en dus alle mogelijkheden om te ademen en te bewegen.
Wij willen graag met de zaak uitstralen dat iedereen met elke smaak en elke image bij Z.E.I. Lifestyle terecht kan voor een mooie outfit en een goed kledingadvies krijgt.
Ook kun je altijd bij ons terecht voor een gezellig praatje en een luisterend oor, want soms is zwanger zijn bijvoorbeeld helemaal niet leuk, of baal je van je blijvende zwangerschapskilo’s of flip je dat je niet dat perfecte tienerfiguur hebt

Z.E.I. betekent nu dan ook Zij en Image… want dat is het allerbelangrijkste, als jij maar blij bent met jezelf en je eigen uitstraling.

Natuurlijk is een eigen bedrijf, met alle facetten er omheen, heel hard werken (vinden we gelukkig niet erg) maar er is ook nog tijd voor hobby’s. En mijn grootste hobby is natuurlijk genieten van mijn kids en man.. lekker uit eten te gaan… en daarnaast heerlijk af en toe weg te gaan naar Terschelling om daar te genieten, onder het genot van een borrel, van de zee, rust en een goed boek.

Misschien tot snel

Groetjes

Harma de jong – Tiggelaar