Tijdens je zwangerschap wil je er wel leuk uit blijven zien, want “Dressing is a way of Life… ook als je zwanger bent. Je wilt toch gewoon je eigen stijl en image houden??

Natuurlijk ga je dan naar Z.E.I. Lifestyle Heerenveen of shop online bij ZEIpositiekleding.nl

Z.E.I. Lifestyle is de zwangerschapskleding winkel waar je absoluut moet zijn als trendy & hippe Mama.
We zijn 1 van de grootste van Nederland en voor elke stijl & Image hebben wij de juiste outfit.
En ben je net bevallen, ook dan hebben wij de fashion outfit voor jou die je laat stralen als kersverse mama. Een stijlvolle collectie borstvoedingskleding en Curvy fashion die perfect zit na je zwangerschap.

Onze zwangerschapsmode collectie is trendy, hip, stoer, stijlvol in combinatie met de perfect Basics, maar elk items heeft vooral een perfecte pasvorm en is heerlijk comfortabel.

Onze collecties kun je ook online shoppen in onze webwinkel. Je kunt de artikelen rustig bekijken en daarna laten bezorgen of komen passen in de winkel. Nieuwsgierig naar onze collecties, neem een kijkje in onze webwinkel Z.E.I. Positiekleding

Openingstijden de winkel in Heerenveen klik hier

Kom gezellig met je vriendin, moeder of partner langs. Zij kunnen heerlijk relaxt aan de grote leestafel genieten van een kopje koffie of thee. We hebben natuurlijk gratis wifi en voor de kleintjes lekker veel speelgoed. Neem je tijd en wij zorgen ervoor dat je bezoek aan de winkel een klein feestje wordt.