ervaring met een goede zwangerschapsjeans van Queen Mum

Zestien weken zwanger en al vanaf week zes mijn “gewone” broeken niet meer aan. Het zat gewoon niet lekker meer. Voorzichtig ging ik op zoek naar positiekleding, eerst een broek online besteld één die niet zo duur was, want ja ik dacht eerst maar eens zien hoe dat zit. Nou dat zit dus niet! Mijn broek zakte steeds af en dat zit dus echt niet fijn. Als je kruis steeds halverwege je benen hangt blijf je je broek ophijsen. Daarna nog een broek gekocht bij een niet nader te noemen supermarkt. Heel goedkoop dat wel, onder het mom van hier kan ik mij geen buil aan vallen. Aan de prijs inderdaad niet, maar het zat weer voor meter. Weer een ophijs broek. Wat ook een nadeel is van deze broeken is dat ze geen zakken hebben aan de voorkant. Ik vind dat niet praktisch en ook niet mooi. Door deze broeken voelde ik mij minder vrouwelijk. Als ik ’s avonds thuis kwam was ik blij dat ik mijn joggingbroek aan kon trekken.
Vorige week ben ik naar ZEI Lifestyle geweest, nu kon ik eindelijk een keer voor mezelf kleding daar kopen. Niet dat dat daar anders niet kon, maar nu kan het omdat ik zwanger ben. Winkelen bij ZEI is een beleving op zich. Je wordt er gastvrij ontvangen, er staat koffie en thee voor je klaar. Ook een luisterend oor kan je er vinden, het is gewoon fijn als er met je meegeleefd word. Het voelt als een warm bad.
Harma gaf mij het advies om toch eens eens een spijkerbroek bij hun te passen. Dit werd er één van het merk Queen Mum. Eindelijk had ik gevoel weer een “echte” spijkerbroek aan te hebben. De band zit prettig om de buik en de broek kan aan de binnenkant versteld worden. Ook zitten er zakken aan de voorkant. En het allerbelangrijkste de broek zakt niet af! Deze broeken zijn wel wat duurder maar de kwaliteit en het comfort is er ook naar. Voor een broek die lekker zit heb ik dat wel over. Hij zit zelfs zo lekker dat ik er wel in wil wonen. Ik gooi hem in de was en zodra hij droog is trek ik hem weer aan. Ik ga er zeker nog een broek bij kopen, want ik ben verkocht. I feel like a Queen Mum in deze broek.