Jolanda zwanger en blogt over zwangerschapskleding

Jolanda, 1e keer zwanger en blogt over haar ervaring met zwangerschapskleding

Hallo allemaal,

Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Jolanda en ik ben nu bijna 17 weken zwanger van ons eerste kindje. Ik ben nu 40 jaar oud en geboren en getogen Heerenveense. Ik woon samen met mijn vriend en twee katten. Sporten, lezen en lekker eten zijn mijn hobby’s. Ook schrijf ik gedichten. Naast mijn werk ben ik ook nog veel bezig met social media.
Tot nu toe verloopt mijn zwangerschap soepel, ik mag absoluut niet klagen. Ik hoop dat dit zo blijft t/m december. Maandag hebben we te horen gekregen dat het een meisje wordt. Dus het is nu één grote roze wolk thuis.
Voor Z.E.I. Lifestyle ga ik zwangerschapskleding testen en het is dan de bedoeling dat ik mijn ervaringen met jullie ga delen. Ik ben geen model en heb ook absoluut die maten niet, maar ik weet wel wanneer iets wel of niet lekker zit. Ik heb er heel veel zin in om deze blogs voor jullie te schrijven. Ik hoop dat jullie mijn blogs leuk en nuttig vinden. En dat jullie ze met veel plezier lezen. Uiteraard hoor ik graag jullie ervaringen in de reacties hierop. Tips en suggesties zijn altijd welkom.
Ik wens jullie heel veel leesplezier toe! En natuurlijk een hele fijne zwangerschap!

Veel liefs Jolanda
PS al mijn blogs staan ook op Facebook